Væskepartikeltællere

Vi tilbyder væskepartikeltællere til et ethvert behov, fra membranfiltreret drikkevand, vand til injektion, destilleret vand, afsluttende kvalitetskontrol til procesvand til halvlederindustrien et cetera. Vi har opdelt vores udvalg af tilbud i 3 produktsegmenter.

In-line remote væskepartikeltællere

Verifikation af DI-vandets renhed

En fastsættelse af jeres DI-vands renhed er kritisk for enhver applikation. DI-vand bruges på mange forskellige måder, og I har brug for en metode til verificering af at vandet, som tilføres, lever op til et vist niveau af renhed. Lighthouse-remote væskepartikeltællere er ideelle produkter til DI Water Systems, fordi de er så nemme at installere of fordi de kan foretage kontinuerlig monitorering.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Væskesamplers

Kompatible med industristandarderne

LS-rækken af væskesamplere er det perfekte valg til alle jeres anvendelser. LS-20’eren hjælper jer med at leve op til USP 788-kravene med integrerede rapporter og en styringssoftwarepakke, som er blevet opdateret for nylig. Uanset jeres anvendelse vil vi have jer dækket ind, når I skal foretage væskebatchsampling.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Ægte sensitivitet

Ikke overgået af nogen

Jeres UPW-system er den ægte vare, og I har brug for en væskepartikeltæller, det tager sensitiviteten alvorligt. Med det laveste antal forkerte tællinger i branchen og det bedste serviceteam ved hånden skal I komme og se, hvad en væskepartikeltæller kan vise jer.