Filtertestudstyr

Vores udvalg af filterestudstyr er meget bredt: Fotometre, partikeltællere, aerosolgeneratorer, scanneprober og mere. Vi har sandsynligvis, hvad I har brug for, når det kommer an på integritetstest af filtre ved den afsluttende installation i overensstemmelse med ISO 14644-3 eller filterfremstilling.

2i_digital

2i Digital Photometer

ATI 2i, det mest avancerede, innovative og brugervenlige aerosolfotometer, som findes i dag, er bærbart og samtidig robust og er det ideelle instrument til test af integriteten hos filtreringssystemer på stedet. Anvendelsen af iProbe giver fuld funktionalitet, når man er væk fra basisenheden, hvilket minimerer tid uden funktion og maksimerer indsatsen ude i marken. 2i fås også som et forseglet sample train til brug i radioaktive miljøer og på andre farlige områder.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Scan Air Pro

Smart Upstream Sampling og Downstream Filter Scanning System

Lighthouse ScanAir Pro-systemet er et partikeltællerbaseret HEPA/ULPA-filterscanningssystem. Det er den eneste lette letvægtsmetode til testning og scanning af PTFE, fiberglas og andre fibermedia til lækager.

Med sin integrerede, ergonomiske letvægtsscanneprobe med touch screen-brugerflade har ScanAir Pro-systemet også en SOLAIR bærbar partikeltæller og en dual-port diluter, som kan omstilles mellem målinger på afstand med touch screen-håndtaget.

ScanAir Pro-systemet gør det muligt at tage en upstream- og en downstreammåling, som viser realtidsinformation om lækagen på det integrerede touch screen display.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Aerosolgeneratorer

Vi tilbyder en bred vifte af aerosolgeneratorer til outputkoncentrationer til gennemførsel af lækagetests på mindre renluftkabinetter gennem lufthåndteringssystemer til renrum. Generatorerne, som tilbydes, strækker sig fra thermal generators til høje koncentrationer af aerosol til generatorer af kold aerosol, som laskin nozzle-versionen.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD