Trådløse miljømonitoreringssystemer

Vores trådløse miljømonitoreringssystemer er bygget til at være fleksible og passe til forskellige budgetter og unikke såvel som mere almindelige anvendelser. Hanwell- og IceSpy-systemerne er lette at installere, driftssikre og slidstærke, og de tilvejebringer en langsigtet løsning med øjeblikkelig alarmmeddelelse via e-mail, SMS eller telefon. Via PC, netværk eller en cloud-løsning kan I opnå øjeblikkelig adgang til realtids og historiske data, som er kritiske for brugerne under spontane audits for at leve op til de strenge lovmæssige krav, som knytter sig til mange brancher.Med 100 års ekspertise i miljømonitoreringsudstyr tilbyder vores trådløse systemer klienterne en omfattende og førsteklasses løsning på monitorering til en pris, der er til at betale.

Hvis det er værd at monitorere, skal det monitoreres godt.

Hvis det er værd at monitorere, skal det monitoreres godt

Specialiseret og meget akkurat monitoreringsudstyr, som er designet til multiple parametre under svære monitoreringsforhold. Mål fugtigheden, temperatur, CO2, differentialtryk, insekter, skadedyr og mere. Ideel til farmaceutiske anvendelsesområder.

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Overkommelig, trådløs monitorering uden kompromis

Akkurat, fleksibel og overkommelig monitorering af multiple parametre, herunder temperatur, fugtighed, luftflow, forhold omkring døre og mere..

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD

Simpelthen temperatur

Plug and play-monitorering af temperaturen med op til 30 sensorer. Ideel til detailhandelsmiljøer..

LÆS MERE
FÅ ET TILBUD