Renrumsmonitoreringssystemer

Brookhaven leverer, installerer og validerer partikeltællere, mikrobielle luftsamplere og monitoreringssystemer til renrum og andre områder, som er afgørende for GMP. Vore systemer kan monitorere parametre indenfor partikler, mikrobielt, differenstryk, temperatur og fugtighed, samt andre kritiske parametre.
I spørger efter det – vi designer det!

Monitoring System Architecture

Vi vil lette vores kunder for byrden med hensyn til opfyldelse af myndighedskrav

Når du investerer i et monitoreringssystem fra Brookhaven, kan du være sikker på, at I vil have forholdene i orden i forhold til myndighederne fra begyndelsen. Vores system opfylder kravene fra FDA, EC-GMP & ISO. Dette er muligt, fordi alle vores projektfaser lige fra design til installation til kvalificering & overførsel bliver gennemført i overensstemmelse med GAMP5 retningslinjerne for GxP computersystemer.

De typiske parametre, som vi monitorerer, er:

Monitoreringssoftware

I vores system bruger vi en software, som er udviklet til kun et formål, nemlig at monitorere kritiske parametre såsom partikler, mikroorganismer, differenstryk, temperatur of fugtighed. Det er en GAMP 5 kategori 4-software (konfigurerbar software).

Den er fuldt ud valideret og leveres med komplet dokumentation for livscyklus. Den anvender en moderne SQL –database, som sikrer en fleksibel og stabil dataindsamling og –lagring. Softwaren fås og supporteres med alle nordiske sprog og kan bruges sammen med touch-paneler, SMS og e-mail-tjenester. Den er også kompatibel med OPC UA server-løsning.

KONTAKT OS